Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

ЗВЕРСКИ ПРЕДМИШНИЦИ – КАК и ЗАЩО?

ForearmПредмишницата е мускул, който определено е от съществена важност за всеки един мъж. Силни и здрави предмишници гарантират здрав захват, по-добра стабилност и изпълнение на почти всички упражнения. Липсата на здрави предмишници и хват намалява резултатите, които бихте постигнали в областта на гърба, бицепсите, трапеца. На страна от чисто силовите характеристики  – бях чел за проучване, в което учени доказаха, че добре изглеждащите предмишници, влияят подсъзнателно на нежния пол и дори и да не го показват, те биват положително афектирани от тях.

Предмишницата подобно на прасеца е мускул, който има висока издръжливост. Затова за ефикасното и натоварване е добре сериите да бъдат малко повече : 6 до 10.

В тази статия ще ви предложа едно упражнение, което от край време ми стана любимо. Днес, докато тренирах реших да го заснема, така че без да се обяснявам много ще ви оставя да изгледате клипа.


Важните неща са :

  • Бавно изпълнение
  • При разгъването на китката, да се разгънат и пръстите, след което тежестта да се придърпа първо с тях, а след това и с китката нагоре.

Надявам се статията да ви е била интересна и полезна. Ще се радвам ако напишете по един коментар тук, под нея или във Фейсбук! :)
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *