Search
Sunday 23 June 2024
  • :
  • :

Интервю с Yoana Orton Calaway

66839_466227280117210_1327823165_n

Манията по тренировките на открито завляда България през последните няколко години. Стрийт фитнес тренировките привличат хора от всяка възраст и пол, а фирми като Титан изграждат стрийт фитнес площадки по цялата страна.

В днешната статия ще Ви представя Йоана, момичето което бе част от българският стрийт фитнес отбор „Street Workout“ и заедно с приятелите й представиха на публиката един страхотен спектакъл.

Ето го и интервюто с нея:

 

-Здравей, представи се на читателите на блога ми.

Казвам се Йоана Георгиева от град София. 

-Разкажи ни малко повече за теб и твоите хобита.

Занимавам се с уличен фитнес от 2 години и половина сериозно, като именно този спорт ми помогна да развия потенциала си и да успея да достигна върхове, за които само съм мечтала в абсолютно всеки аспект,както физически така и психически. Също така съм модел от близо 3 години. Двете неща неизбежно ме вкарват в медийната сфера, за което и не се оплаквам. В свободното си време обожавам да пиша и рисувам.

-Как се запали по стрийт фитнеса и какво те кара да продължаваш да тренираш?

Започнах все по – често да гледам момчетата, които правеха различни упражнения на лостовете.Стори ми се супер интересно, за това исках да се науча и аз. В началото ми беше изключително трудно , но неусетно с много постоянство и тренировки постигнах много от целите си.10744720_749116301828305_473726468_n За мен е удоволствие да тренирам. Често съм губила мотивация, но щом си спомня трудното начало си казвам , че не бива да правя крачка назад, а да вървя само и единствено напред и нагоре!В един момент от наблюдател на този красив спорт, се превърнах в част от него. Мотивирах много момичета,дори и момчета да подобрят начина си на живот,да спортуват – това е най – приятното нещо, което човек може да получи от спорта. Тук искам да вметна и нещо по което аз и моят отбор/група работим. В България този спорт се разви неимуверно бързо, в цялата страна се организират състезания, които за съжаление все още са само любителски. Ние работим по това да узаконим този спорт и да легализираме подобни мероприятия, да се изкачим стълбица по – нагоре, защото в момента Уличния фитнес в България ,гордо мога да заявя, че е на световно ниво!

-Как се виждаш след 10 години?

След 10 години ще съм успяла жена, уредила живота си и направила близките си щастливи. Вярвам в това.

-Какво ще кажеш на читателите на блога ми?

Искам да кажа на всички,които четат това,че ако искаме нещо, трябва да работим толкова усилено и от сърце,колкото и го желаем. Никога да не се отказваме и да вярваме в себе си, да изградим приоритетите си.Една идея да се оплакваме по – малко и да бъдем благодарни за това, което имаме. Да бъдем по – добри от вчера и днес. Да не се целим към съвършенство, а към прогрес и някой ден ще осъзнаем, че просто.. няма невъзможни неща.

Поздрави и целувки !

 

10749548_749116388494963_2131579327_n

 

 

 

 

 

 

 

Хареайте Йоана във Фейсбук – http://facebook.com/YoanaOrton/
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *