Search
Saturday 13 July 2024
  • :
  • :

Хапчетата за отслабване – пълен фалш

Хапчета за отслабванеВ днешната статия ще засегна една тема, която ми бе предложена от един от читателите на блога ми. Става въпрос за хапчетата за отслабване.

Интернет е препълен с FAKE сайтове промотиращи най-различни видове хапчета за отслабване. Разбира се, жалките им сайтове обикновено са пълни с  най-различни „Before-After“  снимки на десетки хора с добавено кратко съобщение от дадения човек, който уж обяснява как и колко добре са му подействали тези медикаменти, има също така поне 10-20 коментара под продукта им, в които разбира се няма да има нито един негативен. Абсолютно всички пишат колко добър резултат са получили, как за 10 дни са свалили 10 килограма и тн. Любопитен факт е, че когато обикновен потребител на сайта им се опита да напише коментар, то „коментара ще бъде публикуван след одобрение на модератор“ и в последствие никога вашият коментар няма да се покаже в сайта … хмм защо ли?

Всичките профили, които са коментирали даден продукт в такъв сайт, обикновено са направени от администратора на сайта и целят единствено да замажат очите на бъдещи купувачи. Затова хора, МОЛЯ ВИ не се хващайте на такива жалки маркетингови трикове.

Ако да отслабнеш е толкова лесно, колкото да си закупиш една кутия хапчета дали нямаше абсолютно всички да сме релефни?

За да постигнем изгаряне на мазнини и приличен релеф трябва да спазваме сравнително строг хранителен режим, да тренираме редовно и да създаваме калориен дефицит т.е да приемаме малко по-малко калории от колкото изразходваме. Така, човешкото тяло използва калории от запасените до момента мазнини и малко по-малко те се „стопяват“.

Надявам се статията да ви е била интересна и да съм успял да отвора очите на поне един от вас.

Ще се радвам ако напишете по един коментар по темата под тази статия.   :)

 
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *