Search
Tuesday 23 July 2019
  • :
  • :

1 мускулна група на ден ?

Фитнес програма - 1 мускулна група на ден Здравейте ! Преди около месец се замислих за начин, по който да променя моята тренировъчна програма. Исках да тренирам по начин, по които не съм тренирал до момента и затова реших да дам шанс на програма, в която тренирам по 1 мускулна група всеки ден.

Обаче, тъй като упражненията за големите мускулни групи натоварват и по-малките като например – набиранията за гръб натоварват сериозно бицепса и тн. , трябваше малко да помисля за правилният начин, по които да структурирам тренировките си.

Доста хора ме питат по каква програма тренирам в момента, и ето в тази статия ще ви кажа.

Понеделник – Гръб (тук се случва да направя и няколко серии за трапец)

Вторник – Трицепс

Сряда – Бицепс

Четвъртък – Крака + упражнения за корем

Петък – Гърди

Събота и неделя почивка.

За рамо в момента не правя изолиращи упражнения, тъй като го натоварвам достатъчно в стрийт финтес тренировките за гърди и гръб.

За момента съм доволен от тази програма. Тренировките са ми по-кратки, но доста по интензивни и много добре се напомпва точно желаната мускулна група.

Очаквам мненията ви под статията или във Фейсбук.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...