Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

2 думи за Гейнърите

ГейнърЗдравейте !

В тази статия ще ви кажа 2 думи за Гейнърите. (Добавки, които се продават с цел да ви помогнат да качите килограми).

Какво представлява гейнъра ?

Добавка под формата на някакво прахче, съдържащо ОГРОМНО количество захар, разни мазнини и някакъв протеин. Идеята на гейнъра е да бъде висококалоричен, за да ви помогне да надвишите дневните си калории и по този начин да качите тегло.

Ето какво ще ви кажа аз :

Ако пиете гейнър, вероятно ще качите някакви килограми, НО единственото нещо което ще се случи с тялото ви е да качите МАЗНИНИ. А защо са ви мазнини ? Нали идеята е да станете по-големи и мускулести, а не ДЕБЕЛИ ?? В един сайт разгледах съдържанието на един случайно избран от мен гейнър и ето какво пише :

На 334 грама има 1250 калории. Разтваря се във вода и тн. (А междудругото 334 грама овесени ядки имат същите калории).

Е добре, защо ви е да изпиете тия 1250 калории, като може да постигнете АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ ЕФЕКТ (т.е да погълнете 1250 калории) като изядете 1 голям сладолед например ? Ефекта ще бъде същият, тъй като съдържанието на гейнъра и това на сладоледа е горе долу едно и също.

Няма абсолютно никакъв смисъл от гейнърите ! Ако искате да качите – просто започнете да се храните ПОВЕЧЕ в ПО-ГОЛЕМИ ПОРЦИИ !

Аз ви съветвам да

Влезете ТУК  за да намерите нужните ви статии за покачване на килограми ! Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...