Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

2 съвета за покачващите маса

Как да кача мускулна масаЗдравейте !

Повечето хора имат някакъв период от годината през който се опитват да качат някое и друго килце с надеждата да покачат по-лесно мускулна маса. Добре е да имате такива периоди, но тях трябва да ги взимате толкова на сериозно, колкото взимате и чистенето преди лятото.

Съветите, които ще ви дам са относно храненето.

Хранете се ЧИСТО !

Какво ще рече това ?

– Въпреки, че искате да качите някое и друго килце, наблягайте само на качествената храна. Нека в менюто ви влизат риба, картофи, ориз, месо, яйца, ядки, мляко, бобови и зърнени култури. Идеята е да ги хапвате в малко по-големи количества от обикновено.

От време на време може да си позволите по една пица да речем, но ако сте тръгнали да ядете като не видял и всеки ден ядете чипсове, коли, торти и тн. и излизате с оправданието „нали сега качвам“ единственото нещо което ще се случи с вас е да се превърнете в дебела свиня. А нали не искате това ?

Колко хранения на ден ?

Имайте 5-6 хранения всеки ден и нещата ще станат. Внимавайте с порциите, НЕ ПРЕЯЖДАЙТЕ ! Няма смисъл да затормозите храносмилателната система и тя да хвърля всичката енергия на тялото ви за храносмилане, вместо да я дава на мускулите ви.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...