Search
Tuesday 19 June 2018
  • :
  • :

Бирена мая – какво трябва да знаете за нея

Бирена маяЗдравейте приятели ! Няколко човека ми писаха с молба да напиша статия за бирената мая, и ето че се реших да го направя.

Бирената мая – какво трябва да знам за нея

Маята се използва главно в тестени изделия. Бирената мая е нещо като братовчед на готварската мая. Тя представлява хранителна добавка, богата на витамини Б1-Б2-Б3-Б5-Б6-Б7-Б9-Б12 и доста минерали – Ca, Zn, K, P, Na, Mn, Mg, Fe . Също така е богата на аминокиселини (което пък означава, че ще ви помага за по-добро и бързо възстановяване)

За какво се ползва бирената мая

Бирената мая се препоръчва за качване на килограми, за борба с кожни пробелми като акне или просто за по-хубава кожа. Също така за обогатяване на организма с витамини и минерали.

Кога не трябва да се приема бирена мая

Бирената мая не трябва да бъде приемана, ако даденият човек ползва някакви други хранителни добавки. В никакъв случай не трябва да се приема ако спортуващият приема допълнително витамини, защото може да се получи хипервитаминоза (предозиране с витамини).

Моето мнение

Лично аз никога не съм пробвал бирена мая и честно казано не мисля, че имам нужда от нея. Чувал съм отзивите на много хора, едни са доволни че са качили килограми от нея. Други пък се оплакват, че са пуснали коремче, трети казват, че не са видели никакво кожно подобрение дори след като са ползвали бирена мая.

И така, ако искате да качвате килограми, аз бих ви посъветвал да се вгледате в истинската храна !

Толкова от мен за бирената мая, ако имате нещо да допълните или питате, може да пишете коментар под статията, или във Фейсбук.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...