Search
Monday 23 September 2019
  • :
  • :

Домашна кардио тренировка (за момичета)

Домашна кардио тренировка (за момичета)Здравейте !

Тъй като напоследък забелязвам, че женската аудитория на сайта ми доста се увеличава реших да пусна една специална тренировка за всички момичета.

Тренировката се състой само от едно упражнение и може да бъде изпълнявана на всякъде.  Трудно ми е да ви опиша как точно да изпълнявате упражнението (вид подскоци) затова ще ви пусна един клип за да ви стане ясно.

Кликнете ТУК за да видите клипа.

Съвети

Първоначално вероятно няма да може да изпълнявате подскоците по-дълго от 3 минути, затова може да си разделите тренировката на отделни 2 минутни сесии, разделени от едноминутна почивка.

Скачате 2 мин, почивате една. Повтаряте го около 10 пъти и тренировката за деня ви е готова !

И въпреки, че в заглавието пише „За момичета“ това изобщо не означава, че и момчетата не могат да я правят ! Ефекта би бил същия, но имайки предвид, че програмата е по-лека от обикновените, които предлагам – реших да и сложа такова заглавие.

Ако имате въпроси – пишете коментар под статията.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...