Search
Tuesday 6 December 2022
 • :
 • :

Домашна тренировка за бицепс

Кристиян Стаменов

 

Реших да разнообразя клиповете си, като ви пусна една тренировка за бицепс, която може да си правите у дома с 1-2 дъмбела.

Надявам се клипа да ви хареса и не забравяйте да давате палци на горе.
Loading Facebook Comments ...

6 thoughts on “Домашна тренировка за бицепс

 1. Хрисо

  Здравей, всичко което си написал из този Блог е наистина много полезно.
  Статиите за хранене, упражненията, а от скоро и клипчетта, които правиш всичко наистина би могло адски много да помогне на всеки начинаещ та дори напреднал.

  Но според мен трябва да си по-ориентиран към Българите, хубаво, е че в клипчетата ти говориш или пишеш на наглийски, аз лично разбирам и може би повечето хора също, но би било доста по добре ако е на български, все пак в мрежата е пълно с подобни клипове на английски…

  Reply
  1. Кристиян Post author

   Благодаря за коментара.
   По принцип имаш право, но в крайна сметка какво пиша на английски в клиповете ми ? -Неща от рода на 3sets 10 reps, което смятам че трябва да бъде разбрано дори от хората, които не владеят английският. А ако случайно има по-дълъг клип или нещо, което съм описвал на английски, винаги съм писал статия към него, с която съм го превеждал на българската аудитория.

   Reply
 2. Georgi

  Братле, ако не ти удобно да слагаш едната ръка на кракът, докато двигаш гирата, можеш да пробваш да е оставиш за гърба.. пробвай и кажи не е ли по-удобно :) Иначе супер тренировка!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *