Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

Имате як клип ?

http://www.youtube.com/user/RippedKristiyan/featured

 

Здравейте приятели!

Наясно съм, че много от вас имат страхотни клипове, които за жалост не могат да достигнат до широка аудитория, поради простата причина, че ако не сте отвърден в дадена област в интернет, шанса клипа ви да събере много виждания е напълно минимален.

Затова ми хрумна идеята, че аз бих могъл да бъда посредник и да качвам вашите клипове, като описвам всичко вътре както си му е реда. Не, че аз имам кой знае колко голяма фитнес аудитория, но пък едно 1,000-2,000 човека на ден посещават сайта ми и смятам, че вашият труд трябва да бъде видян от повече хора.

Затова..

 

1) Ако имате готин клип било то на фитнес/стрийт фитнес или някаква друга тематика, който смятате, че си струва да се види от повече хора.

2) Смятате клипа си за готин, весел, забавен

3) НЕ СТЕ ИЗПОЛЗВАЛИ МУЗИКА, КОЯТО Е ЗАЩИТЕНА ОТ ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО (а това са 98% от парчетата, които  чувате по клиповете)

4) Ако в клипа ви има музика, тя се води „royalty free“ „free for commercial use“ или нещо такова.

Пишете ми един имейл, чрез контакт формата ТУК като ми изпратите клипа си като прикачен файл.Или ми изпратете линк, водещ до мястото където сте ъплоуднали клипа си (dox.bg) например.

Ако клипа ви ми хареса, ще го сваля, обработя и кача в моя профил, след което ще го публикувам и чрез фейсбук страницата ми.

Надявам се доста хора да се възползват от тази „оферта“,  но гледайте да се придържате към точки1,2,3,4 и най-вече точка 3 !!!Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...