Search
Monday 23 September 2019
  • :
  • :

Интервю с Лазар Ангелов

Лазар АнгеловЗдравейте !

Реших да преведа едно интервю на Лазар Ангелов (предполагам, че всички сте чували за него). Отделих доста време на тази статия, така че се надявам да я оцените.

Оригинален текст от SimplyShredded

Как започна със бодибилдинга ?

Когато бях по-млад гледах много екшън филми и наистина се възхищаваш на тези силни и нацепени актьори.По това време идолите ми бяха Жан-Клод Ван Дам и най вече на Брус Ли. Тогава вероятно бях на около 10 години и имах чифт дъмбели с които започнах да тренирам редовно. Също така правих и Wing Tsun тренировка.Това беше първият ми допир със фитнеса и бодибилдинга. След няколко години навлязох в баскетбола и това беше моята нова страст. Исках само да ям,спя и играя баскетбол. Това беше моят живот. Ходих на тренировки по баскетбол сутрин и веднага след това вдигах тежести. Вечерта тренирах отново без да взимам никакви добавки и бе да знам какво трябва да ям. Мислейки за тази част от живота ми, сега остановявам колко много грешки съм правил и колко по-добре щеше да бъде ако тогава знаех нещата, които знам сега. След като приключих баскетболната си кариера отидох в армията за година и започнах да вдигам тежести доста по-често.След това получих моят сертификат за треньор и реших да продължа да се занимавам с това.

Също така няколко пъти участвам в национални бодибилдинг състезания като винаги завършвам в челната тройка.

От къде идва мотивацията ти ?

Мотивацията ми идва от всичките ми фенове и хора, които ме подкрепят, но най вече от клиентите ми, които имат положителни резултати постигнати чрез моята помощ. Другото нещо което ме мотивира и без което не бих могъл да жиев е музиката. Слушам музика постоянно. Преди,след и по време на тренировка. Слушам Rick Ross, Slim Thug и старите класики на Tupac. След като сложа слушалките съм готов да тренирам здраво !

Каква е твоята тренировъчна програма ?

Изобретих нов метод на трениране, които нарекох „Тренировка с намаляваща почивка“ За момента ползвам тази програма и виждам страхотни резултати. Тя ми помогна да кача доста размер и сила за кратко време.

ПОНЕДЕЛНИК – ГЪРДИ

Права лежанка – 4х8

Полулег – 4х8

Обратна лежанка – 4х8

Пулоувър – 4х12

Лег с дъмбели – 3х12

Кофички – 3х12

 

Вторник – Гръб и трапец

Гребане с лост – 4х8

Мъртва тяга – 4х8

Горен скрипец(машината имитираща набирания) – 4х12

Набирания – 4х12

Долен скрипец – 4х12

Повдигания на дъмбели за тарпец – 6х10
Сряда – Рамо с корем Военна преса – 3х8 Преса на машина – 4х8 Странично повдигане за рамо с дъмбели- 4х10 Предно повдигане за рамо с тежест (хващате 10-ка с 2-те ръце и вдигате на пред до 90 градуса) 4х10 Задно рамо на пек-дек машината – 4х10 Обратен флайс на полулега – 4х12 Коремни преси с допълнителна тежест – 4 серии по макс.бр. повторения Повдигане на краката 4 серии по макс.бр. повторения Наклони на страни с тежест – 4 серии по макс.бр. повторения Странични коремни преси (1 на ляво 1 на дясно) – 4 серии по макс.бр. повторения   Четвъртък – почивка   Петък – трицепс и бицепс Лежанка с тесен хват – 4х8 Дърпания на скрипеца за трицепс – 4х8 Френско – 4х10 Кик-бек – 4х12 Сгъване за бицепс – 4х8 Широко сгъване за бицепс – 4х8 Чукове – 4х8(всяка ръка) Скотово сгъване – 4х12   Събота – крака и корем Клек 4х12 Клек като спускам докато седна на пейка – 4х12 Български клек – 4х12 Екстензии на машина – 4х16 Мъртва тяга с прави крака – 4х12 Сгъване за задно бедро на машина – 4х16 Машина за задно бедро – 4х20 Повдигане за прасец на машина – 4х20 Повдигане на прасец от седеж – 4х20 Коремни преси 4 серии по макс.бр. повторения Колело(коремни преси на ляво и дясно) 4 серии по макс.бр.повторения Наклони в страни – 4х макс.бр.повторения Завъртане на ляво и дясно с лост – 4 серии по макс.бр.повторения.   Неделя – почивка

 

Ако можеше да избереш само 3 упражнения – кои щяха да бъдат те ?

1.Лежанка 2.Мъртва тяга 3.Клек

Каква горе долу е диетата ти ?

1. Овес с 6 белтъка 2. Протеин с ориз и пилешко филе 3. Протеин и бадеми 4. Ориз и пилешко филе 5. Риба тон и салата 6. Протеинов шейк

Какво кардио предпочиташ, когато чистиш ? Високо интензивно или бавно ?

Лично аз предпочитам да правя високо интензивно кардио. То помага да нацепиш мускулите особено на натурални атлети с бърз метаболизъм като мен. Това беше интервюто което Лазар е дал за SimplyShredded. Надявам се статията да ви е харесала. Може да пишете коментари под нея. А да и още нещо – За хората, които ще копират и сложат тази статия в сайтчетата си – Бъдете така добри да сложите един линк „източник“ водещ до тази статия, че да не отива труда ми на вятъра.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...