Search
Tuesday 23 July 2019
  • :
  • :

Как да натоварите повече предмишницата

ПредмишницаЗдравейте машини !

В тази кратка статия ще ви кажа един начин, по който може да натоварите предмишниците си много повече от обикновеното, без дори да правите упражнения за тях.

За хората, които не знаят – предмишницата е тоя мускул, който се намира от лакътя до началото на китката.

И така да си дойдем на думата.

Натоварването на предмишницата зависи изцяло от обиколката на лоста/желязото за което сме се хванали.

Може да си направите един експеримент като направите няколко набирания на тънък лост и след това на дебел. Когато се набирате на по-дебелият лост вероятно ще имате чувството че предмишницата ще ви се спука от голямото напомпване. Същия ефект може да се постигне чрез увиване на кърпа на мястото където хващате дъмбел, лост и каквото още се сетите.

Ако не искате да носите кърпа, ефекта може да бъде постигнат и чрез гъби. Вземете някакви дунапренени гъби или нещо което би свършило подобна работа, направете 1-2 работни серии като те са м/у ръката ви и лоста и ще усетите разликата, това е сигурно !

Толкова от мен. Ако имате да кажете нещо очаквам коментарите ви под статията.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...