Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

Как да отслабнете на определено място ? | Spot fat removal ?

This post is also available in: English

Как да отслабна на определено мястоПродължавам да получавам имейли, в които ме питате въпроси от рода на „Как да сваля само от корема защото ръцете си ги харесвам и не искам да свалям и от тях“, „Искам само да сваля малко от бедрата какви упражнения да правя“ и други подобни.

В тази статия ще ви кажа как стоят нещата.

Отслабване на определено място ?

Това няма как да се получи !

НЕ МОЖЕТЕ да кажете на тялото си от къде да сваля. Тялото ви е достатъчно ‘умно’ за да прецени от къде трябва да премахне мазнините, а последните места, на които ще посегне са корема, задника и бедрата. Така сме устроени, че това са местата, в които най-лесно се складират и най-трудно се премахват мазнините.

А относно твърдението, че ако правите кардио и увиете корема си с найлон ще свалите повече от него мога да кажа само, че това е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ и трябва да сте много ограничен/а за да повярвате на това нещо. А на хората, които сега ще ми кажат, че като са пробвали са видели изключително много капки пот по торбичката след като са я махнали ще им кажа да се увият като пашкул докато четат тая статия и ако след 10 минути найлона не е отново в същото състояние като след 10-20 минутно тичане да напишат един коментар под статията.

И тая „пот“ която остава по торбичката не е нищо друго освен водата, която излиза от тялото ви заради изкуственото запарване, на което го подлагате, запушвайки порите с найлона.

И в заключение

Редовно кардио, стриктен хранителен режим и 3-4 силови тренировки седмично ще ви помогнат да постигнете ниският процент подкожни мазнини, който желаете.

Прочетете още :

Закон за калорийния баланс (МНОГО ВАЖНА СТАТИЯ !!!)

Какво да НЕ купувате за да отслабнете !!!Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...