Search
Tuesday 19 June 2018
  • :
  • :

Как да се предпазим от мазолите

Гъби против мазолиЗдравейте момчета и момичета! В тази статия ще си поговорим за мазолите и как да се предпазим от тях.

Относно мазолите

Всеки един трениращ се сблъсква с този проблем още в началото на своя тренировъчен живот. В началото болката е много неприятна, но с времето се свиква, кожата загрубява и мазолите спират да бъдат проблем. Да, но докато се стигне до този етап трябва да мине доста време, а да тренирате с болка, просто  не става. Ето защо ще ви предложа 1 много лесен, удобен и евтин начин, чрез който да се предпазите от тях.

Вероятно всеки един от вас има чифт ръкавици, с които тренира и те до някаква степен предпазват от мазоли. Да, това е добър вариант, но ръкавиците струват около 20лева и често се случва да се прокъсат след няколко тренировки особено ако тренирате само на лостове.

Ами тогава какво да направите?

Купете си ГЪБИ ! Да, гъби ! Кухненски, от тези с които си миете чиниите. Една гъба излиза някъде около 20-50 стотинки и върши учудващо добра работа! Мекички са, удобни са, обхващат точно зоната на ръката която е под напрежение !

Опитайте и чакам отзивите ви с коментар под статията.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...