Search
Saturday 20 April 2019
  • :
  • :

Как да загреете преди стрийт фитнес тренировка

Здравейте !

Както вероятно знаете, лично аз държа МНОГО на загрявката ! Като по-малък съм правил грешката да започвам тренировка без да съм загрял и в последствие съм съжалявал за това. И така, да си дойдем на думата – Как да загреете правилно преди стрийт фитнес тренировка?

Стрийт фитнес упражненията са многоставни упражнения натоварващи много мускулни групи на веднъж. Затова трябва доста добре да загреете преди да започнете своята тренировка.

Първо – Стречинг

Започнете със стречинг – въртене на ръцете в страни, на лактите, на китките, загрейте дори врата. Обърнете внимание на кръста защото той е податлив на контузии. След като сте направили 2-3 минутен стречинг преминете към леки упражнения за да подготвите мускулите за предстоящото натоварване.

Второ – Лесни лицеви опори

Лесни лицеви опори

 

Лесни лицеви опори с ръцете постави на нещо високо, както е показано на снимката. Все ще има някакво такова място на площадката, на която тренирате – дърво, ограда или нещо друго. Направете 2-3 такива серии с 1 мин. почивка между сериите.

 

 

 

Трето – Лицеви опори от колене

Знаете много добре как се правят, няма смисъл да ви слагам снимка ! :) Направете отново 2-3 серии лицеви опори от колене, починете си малко, направете още малко стречинг и вече сте готови за своята тренировка !

 

Надявам се статията ми да ви е била полезна.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...