Search
Friday 13 December 2019
 • :
 • :

Още нещо за анаболните стероиди

Анаболните стероидиЗдравейте приятели !

Вчера получих един имейл, в който едно момче ме пита „дали да си купил Стромба и да направил 1-2 цикъла, че бил много слабичък и искал да качи някое килце„.

Та.. тоя имейл ме вдъхнови да напиша тази статия с надеждата да отворя очите на заблудените (които между другото хич не са малко !!!)

Какво представляват анаболните стероиди ?

Това са ЛЕКАРСТВЕНИ вещества, измислени за да бъдат в услуга на хора имащи някакъв проблем с жлезите с вътрешна секреция. Идеята на анаболните стероиди е да върнат в ред хормоналния баланс на ползващите ги.

Лошото обаче е, че в днешно време те се ползват и от напълно здрави хора, търсещи бърз и лесен начин „да станат яки“.

От къде идват опасностите ?

Опасностите от анаболните стероиди идват от 2 места.

#1 Качеството на продукта

В днешно време просто сме залети от стоки менте. Има изключително много фалшиви продукти, които на външен вид изглеждат 100% като оригинала, но съдържанието им далеч не е това, което трябва да бъде !

Често в такива продукти има токсични вещества и какво ли още не, което хич няма да повлияе положително на тялото ви !

#2 Правилната употреба

Другия проблем с анаболните стероиди е правилната им употреба. Момчета, това са ЛЕКАРСТВА ! Не може да ги приемате по начин, казан ви от поредния назобан тип в залата ! Отворете си малко очичките и проумейте, че така може не само да си съсипете здравето, а и да сложите край на живота си !

А има ли случай, в който ти толерираш използването им ?

Има, да !

Ако имате някакъв проблем, начина за отстраняването на които е приемане на анаболни стероиди ПОД ЛЕКАРСКО НАБЛЮДЕНИЕ !

Само и единствено в тоя случай !

Мисля, че достатъчно просто и ясно обясних как стоят нещата.  Ако имате въпроси, предложения или просто искате да изкажете мнението си по темата, напишете ми един коментар под статията !

Още за анаболните стероиди – Странични ефекти и още много.. Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...

11 thoughts on “Още нещо за анаболните стероиди

  1. nikifor

   е буклук вместо да му признаеш, че е направил такова яко тяло без добавки почваш да ръсиш глупости.ти като си толкова прост не го слушай и си ползвай тъпите химии.да не мислиш, че културистите нямат проблеми с тялото?замисли се.

   Reply
 1. RinGo

  прочел го е в някоя книшка :д
  Който каквото иска , това да прави.Здравето и живота си е негов в крайна сметка.Виж сега ако мислиш с това да си вадиш хляба за вбъдеще на тези препарати вече трябва да се обърне внимание,но ей така защото бил слабичък и искал да качи 5 кила .. това е най-мързеливия и глупав начин.Искаш нещо – бориш се.Намираш си диета , намираш си програма и почваш да плащаш не с пари и здраве като за анаболните-стероити , а с кръв и пот в залата.

  Reply
 2. Н.Павлов

  Малко си написал напиши една статия за големите в спорта които са използвали стероиди и са хванати може пък да напишеш и статия как се прават анаболите и от какво се прават доста интересно е аз съм чел

  Reply
 3. dean

  като иска мускулна маса – клек 20 повторения по начина на хайс и мъртва тяга и много качествена храна и мляко !

  Reply
 4. Dragomir

  Този клек 20 повторения само 1 серия ли се прави?Или повече???
  И друго тягата и клека в един ден ли се правият?

  Reply
  1. dean

   да , прави се само 1 серия клек – трябва да започнеш със килограми ,колкото тежиш .. първите 10 клека се правят нормално , а останалите 10 с между 3 до 5 тежки вдишвания между всеки клек и когато изпълниш 20-те клека на следващият път вдигаш килограмите с малко , другите упражнения са мъртва тяга (хубаво е да е отскачаща) , раменна преса зад врат , свиване на хайс и пуловер – това е 1 тренировка , прави се 2/3 пъти в седмицата

   Reply
 5. Miroslav

  Поредната интересна и полезна статия ! :) Продължавай в същия дух ! :))

  Reply
 6. Здравко

  аз пък знам, че стероидите са направени през 2рата световна война от оня лекар немец(забравих му името), дето е правил всякакви опити с евреите и целта им е била да променят днк-то на хората от арийската раса – да са силни, мускулести, здрави и т.н

  Reply
 7. Stoyan

  има протектори за теа химии а стромбата е наи слабата химиа до колкото съм запознат но иначе пак няма да употребявам може да е бавно но чисто :))

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *