Search
Monday 23 September 2019
  • :
  • :

Още нещо за анаболните стероиди

Анаболните стероидиЗдравейте приятели !

Вчера получих един имейл, в който едно момче ме пита „дали да си купил Стромба и да направил 1-2 цикъла, че бил много слабичък и искал да качи някое килце„.

Та.. тоя имейл ме вдъхнови да напиша тази статия с надеждата да отворя очите на заблудените (които между другото хич не са малко !!!)

Какво представляват анаболните стероиди ?

Това са ЛЕКАРСТВЕНИ вещества, измислени за да бъдат в услуга на хора имащи някакъв проблем с жлезите с вътрешна секреция. Идеята на анаболните стероиди е да върнат в ред хормоналния баланс на ползващите ги.

Лошото обаче е, че в днешно време те се ползват и от напълно здрави хора, търсещи бърз и лесен начин „да станат яки“.

От къде идват опасностите ?

Опасностите от анаболните стероиди идват от 2 места.

#1 Качеството на продукта

В днешно време просто сме залети от стоки менте. Има изключително много фалшиви продукти, които на външен вид изглеждат 100% като оригинала, но съдържанието им далеч не е това, което трябва да бъде !

Често в такива продукти има токсични вещества и какво ли още не, което хич няма да повлияе положително на тялото ви !

#2 Правилната употреба

Другия проблем с анаболните стероиди е правилната им употреба. Момчета, това са ЛЕКАРСТВА ! Не може да ги приемате по начин, казан ви от поредния назобан тип в залата ! Отворете си малко очичките и проумейте, че така може не само да си съсипете здравето, а и да сложите край на живота си !

А има ли случай, в който ти толерираш използването им ?

Има, да !

Ако имате някакъв проблем, начина за отстраняването на които е приемане на анаболни стероиди ПОД ЛЕКАРСКО НАБЛЮДЕНИЕ !

Само и единствено в тоя случай !

Мисля, че достатъчно просто и ясно обясних как стоят нещата.  Ако имате въпроси, предложения или просто искате да изкажете мнението си по темата, напишете ми един коментар под статията !

Още за анаболните стероиди – Странични ефекти и още много.. Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...