Search
Monday 21 October 2019
  • :
  • :

Отделете един ден за ‘специална’ тренировка

Отделете 1 ден за специална тренировкаЗдравейте !

Предполагам, че всеки от вас има нещо като програма по която тренира. Да речем в понеделник си знаете, че ще правите упражнения на лостовете, във вторник пък ще играете футбол. Сряда пък ви чака тренировка в залата и тн. Докато сте доста активни обаче със сигурност има нещо на което отделяте по-малко от нужното внимание. Това може да са прасците ви, раменете, предмишниците или пък бедрата.

Затова моя съвет е да отделите един ден, в който да тренирате точни тези мускулни групи. 2-3 упражнения от по 2-3 серии за всяка мускулна група ще влязат доста добре и ще ви помогнат да развиете по-хармонично тялото си.

Седнете и помислете, защото съм почти сигурен, че ще откриете мускулни групи, които загърбвате.

А да и още нещо

Нека тази тренировка е малко по-различна от обикновените. Правете упражнения, които не сте правили до момента, ползвайте различни техники на вдигане, експериментирайте !

Това е от мен. Очаквам коментарите ви под статията.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...