Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

Отслабване чрез тичане с фолио/найлон мит или реалност? | Nylon running will help you lose weight ?!?-NO !!!

This post is also available in: English

Тичане с фолио Тази тема ми беше предложена във Фейсбук и мисля, че си струва да отделя 1 статия за нея.

Отслабване с фолио мит или реалност?

Вероятно една голяма част от вас са чували, че като тичаш омотан с фолио ще отслабнеш по-бързо, или пък като го сложиш на корема си фолиото магически ще ‘стопи’ мазнините? Вярно ли е това?
– Ами-НЕ, НЕ е вярно.

И сега да се обоснова, тъй като с 1 ред отговор не върви.

– Губите калории като извършвате някаква физическа дейност(и по този начин отслабвате) – в нашият случай тичането. Това дали ще имате нещо залепено на корема ви няма никакво значение.
Сега може да ми кажете (е да ама като си сложа фолио то цялото се пълни с пот) -Пълни се, но с вода. Тялото ви се опитва да се охлади тъй като фолиото го запарява. Може да си направите експеримент като залепите фолиото докато препрочитате тази статия и ще видите, че след известно време то отново ще е цялото влажно. Не защото ви гори мазнини, а просто защото запарява. Точно зареди това си свойство фолиото може дори да бъде и опасно. Затова ако ще тичате, тичайте БЕЗ допълнителни глупости омотани по вас !

 

И да обобщим – Отслабвате като намаляте мазнините в тялото си -> Намаляте мазнините като се храните както трябва и тренирате редовно -> В допълнение към тренировките правите и кардио за още по-бързи резултати.

 

Всичко написано в тази статия се отнася както за фолиото и найлона така и за разни колани и всички сходни начини, за които може да се сетите !

 Прочетете също и – „Какво НЕ трябва да купувате за да отслабнетеКазвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...