Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

Плацебо ефекта и добавките

Плацебо ефекта и добавкитеЗдравейте машини !

Днешната статия ще е малко по различна от обикновено. Тук ще ви кажа няколко неща за психическата нагласа, колко важна е тя и как точно влияе плацебо ефекта върху всички нас.

Плацебо ефекта и добавките

Чували ли сте за „Плацебо“ ефекта ?

Това е подобряване на човек в една или друга насока възоснова на вярата му че дадено нещо помага.

В наши дни, когато от всякъде се говори за добавки и техните едва ли не магически свойства мисленето на хората доста сериозно се изкривява. Особено ако един път вземете каквото и да било и започнете да тренирате, вие несъмнено ще видите прогрес. Но този прогрес дали се дължи на това, че пиете някакво прахче или на това, че най-после сте се навили да станете редовни в тренировките си ? Помислете малко.

Ще ви дам още един пример. Ако ви дадат чаша вода преди тренировка, но ви кажат че в нея има разтворено вещество, което ще ви даде супер много сила по време на тренировката ви и че най-вероятно ще бутнете повече от всякога вие ще отидете в залата и наистина ще се чувствате по-силни и енергични от преди. И на какво се дължи това ? На това че сте си повярвали ! Затова бъдете разумни, тренирайте редовно и се хранете добре и резултатите ще дойдат. Зарежете добавките и всичките им „полезни“ свойства и хилядите изписани положителни коментари за тях.

Може да постигнете изключително добра физика и без добавки и колкото и нескромно да звучи мисля, че аз съм добър пример за това.

Айде сега ако имате да кажете нещо ударете 1 коментар под статията.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...