Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

Как ще се чувствате с различен процент подкожни мазнини

Кристиян СтаменовЗдравейте !

Както може да видите от снимките ми в ГАЛЕРИЯТА, аз съм преминал и през двете фази. Бил съм и много дебел, и нацепен до краен предел (чак и рима се получи). Вчера получих един имейл, който ми даде стимул да напиша тази статия, в която ще ви обясня как се чувствах в различните периоди.

В началото, когато бях пълно прасе – нещата бяха доста зле.

-Никаква сила и издръжливост, за подвижност да не говорим. Но то какво се очаква, като тогава бях по цял ден на кроасани, вафли и сладоледи.

След това

След това, когато започнах да премахвам ненужните мазнини започнах да се чувствам доста по-добре. Станах по издръжлив, имах повече сила и беше къде къде по-добре от първият етап.

По-късно

Станах изключително стриктен от към храненето си и правех кардио като луд всеки ден, в следствие на което бях станал 62кг. Това е най-релефният ми период, в който бях може би с 5% подкожни мазнини.

Как се чувствах тогава?

– Ами в интерес на истината доста зле ! Бедното на калории меню, както и редовните силови и кардио тренировки от по 1 час ме смазваха, често нямах никаква сила и енергия и дори желание да тренирам, НО го правех въпреки всичко.

И след това

След това намалих малко кардиото, промених си ‘диетата’ и увеличих процента на подкожни мазнини. Не знам на колко процента (предполагам около 10), но имам 6 плочки, като последните не са нацепени.

Е това за мен е най-добрият процент подкожни мазнини. Възстановявам се както трябва, чувствам се страхотно. Имам много сила и енергия, подвижен съм и просто съм доволен от себе си.

Така, че бъдете внимателни с тренировките и храненето си и имайте в предвид това, което ви казвам в тая статия.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...