Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

Съвети за трудно покачващите | Tips for hardgainers

This post is also available in: English

Правите всичко по силите си за да качите килограми,но кантара винаги показва едно и също..? -Тази статия е точно за вас.

Как да кача мускулна маса

Относно храненето

Ако искате да качите килограми ТРЯБВА да ядете повече! Ако не приемате достатъчно калории,няма начин да качите дори и грам!
Увеличавайте храната малко по малко,всеки ден яжте малко повече от предишния и така докато стигнете ниво в което мислите,че храната е достатъчно.След като сте стигнали това ниво запазете го известно време и вижте как са резултатите.Ако не започнете да покачвате-увеличете още храната! Като казвам да ядете повече обаче,нямам предвид да гълтате всичко което става за ядене! Старайте се да хапвате качествена храна и наблягайте повече на протеин.

Относно тренировките

Променете малко програмата.Сложете по-голяма тежест и правете по-малко повторения (като разбира се изпълнявате упражнението правилно!).Също така ако правите кардио може да го ограничите за известно време,тъй като то гори част от калориите,които са ви нужни за покачване.

Е,това бяха моите съвети.Дано са ви били полезни.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...