Search
Wednesday 28 February 2024
  • :
  • :

Тренировъчна програма специално за теб !

Кристиян Стаменов

 

Здравейте  !

Тъй като МНОГО хора редовно ми пишат с молбата да им направя тренировъчна програма, реших да пусна тази опция в сайта. От днес вие може да закупите програма написана специално от мен за вас.

ЦЕНА :   12.00 лева

Какво предлагам аз ?

Изготвяне на професионална тренировъчна програма СПЕЦИАЛНО за вас. Тя ще бъде УНИКАЛНА и съгласувана с вашите цели и възможности. Освен тренировъчната програма ще получите и ценни съвети относно храненето ви, които ще ви помогнат в постигането на желаните резултати.

Закупуване на програмата

Ако желаете да закупите програма от мен, вие ще трябва да ми напишете един ИЗРЯДЕН имейл, следвайки образеца по долу:

1) Трите ви имена и населено място

2) Години,ръст, тегло

3) СНИМКА !!! Абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ми изпратете поне 1 снимка в цял ръст на, от която мога да си направя извод на какво физическо ниво сте. Снимката може да прикачите в http://prikachi.com/ и да ми изпратите линк. НЕ ПРАЩАЙТЕ ЛИНКОВЕ ОТ ФЕЙСБУК !!!

4) Имате ли някакъв тренировъчен стаж, ако да – какъв ?

5) Разполагате ли с някакви уреди/тежести ? Ако да – какви ? (тук влизат лостове, успоредки, щанги, дъмбели, фитнес зала) // От тук си правя извод каква програма да ви напиша (стрийт фитнес програма,фитнес програма или програма за домашни тренировки) //

6) Какво целите да постигнете ?

7) Още информация, която мислите, че ще ми бъде полезна.

8) Как ви е удобно да платите ?
8.1 : Paypal

8.2 : Еконт

8.3 : Банков превод

Писмото си напишете чрез контакт формата от ТУК и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО проверете дали сте ми дали ВАЛИДЕН имейл, че иначе как ще ви върна отговор с програмата ?

Приемане на поръчка

След като ми изпратите имейла за одобрение, в рамките на 12 часа ще ви върна отговор съдържащ повече информация за това къде и как да преведете парите (съдейки по отговора, който сте дали на подточка 8).

Кога ще получа програмата ?

Програмата ще получите в рамките на 2 дни след като получа заплащането.

Допълнителна сигурност

Ако изпращате парите чрез пощенски запис изисквайте касова бележка, с която евентуално да докажете плащането си ако превода се забави.

Ами това е общо взето, ако имате някакви въпроси може да ми пишете коментар под статията.

ВАЖНО

На имейл, който не съдържа и 8-те ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ подточки, НЯМА да обръщам внимание. Искам сериозно отношение, за да вървят нещата.

И още нещо – Не нося отговорност за контузии и травми в следствие на немарливост от ваша страна, следвайки предложената от мен програма !