Search
Saturday 13 August 2022
  • :
  • :

Упражнения за предмишници | Forearm exercises

Упражнения за предмишницаВ тази статия ще ви предложа няколко добри упражнения за предмишница.
Преди да започнем с тях обаче, държа да отбележа, че вашата седмична тренировка може да премине и без отделни изолиращи упражнения акцентиращи само върху предмишницата.
Предмишниците се натоварват от почти всички упражнения за бицепс,трицепс,гърди,гръб и е много лесно да ги претоварим или контузим ако ги натоварваме допълнително.
И все пак, има изолиращи упражнения, които натоварват само предмишниците, нека започнем с тях:

Сгъване за предмишница с подхват

Упражнения за предмишница

Страхотно упражнение, което напомпва предмишницата за секунди!Изпълнение: Хващате 2 дъмбела както е показано на снимката, свивате китката до максималното възможно положение и след това бавно я отпускате до максимално най-ниското положение. Може да го изпълнявате първо с едната, а след това и с другата ръка

 

Сгъване за предмишница с надхват

Упражнение за предмишницаУпражнението е същото като сгъването за предмишница с подхват, само че хвата е обратен и дланите сочат земята.Избирайте внимателно тежестта и се опитвайте да правите по 8-10 повторения всяка серия.

 

 

 

 

 

Сгъване за предмишница зад гърба

Упражнение за предмишница

 

Друго упражнение за предмишница, което може да се изпълнява с лост.Всичко е показано на снимката, мисля че няма какво повече да добавя.

 

 

 

 

 

 

Доброто изпълнение на упражненията е ключа към по-добрите резултати.Правете ги както трябва, движението трябва да става само в китките, правете по 8-10 повторения всяка серия и не повече от 4 серии.
Loading Facebook Comments ...

6 thoughts on “Упражнения за предмишници | Forearm exercises

  1. Nikolay

    Четири серии на упражнение или общо за за тази мускулна група..

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *