Search
Saturday 25 May 2019
  • :
  • :

Видове хора, които се срещат в залата

родната фитнес действителност

 

Доста дълго обмислях каква да бъде поредната статия в блога ми, докато не ми хрумна идеята да напиша няколко реда за различните видове ентусиасти, които най-често могат да бъдат видени в залата. Ще засегна само ‘ лошите ‘ черти на отделните персонажи, защото съм сигурен, че и на мястото, в което тренирате вие, тези хора могат да бъдат видени доста често.

Нежеланият треньор

Към този тип хора спадат тези, които постоянно оглеждат останалите и им обясняват как не правят нещо като хората. В повечето случай този тип хора се характеризират с НЕзавидни резултати, дънки с които клякат и още куп подобни неща, които не им правят чест..

Приятели, предполагам, че със съветите си искате да помогнете, но помнете, че мнение се дава ако е търсено, в противен случай няма нужда да си го споделяте!

Потен и гол

Не може да се отрече, че основната причина, поради която хората тренират е да изглеждат добре а и не виждам нищо лошо в това те да тренират голи(от кръста на горе айде..), но като сядате на уред, на който след вас сядат още 100 човека поне поставяйте тениската си отгоре му, че не е много приятно следващият след вас хубаво да се потопи в локвата пот, която сте оставили, нали?

Човека с колана

Предполагам, че колана има своето място в тренировките на доста от вас, но поне като приключите с тежките серии и смятате да правите набирания/помпички или нещо подобно, което в никакъв случай не изисква колан, оставете го на мястото му, няма нужда да се разхождате с него, това не е пояса на John Cena и не ви вдига в очите на хората.

Разхвърлящите

Това са хората, които явно са слепи и не могат да видят големия надпис на всяка стена гласящ ‘моля подреждайте тежестите’ или ‘моля не облягайте тежестите на стената’ . Не знам, толко ли е трудно като направят серия с дъмбелите да ги оставят пак на мястото им..?

 

Статията е написана въз основа на моите лични наблюдения. Всеки персонаж описан в нея има и своя real-life аналог, който не ми е направил добро впечатление. Силно се надявам у вас да не намирате сходни черти, с описаните от мен ‘колеги’. :)

Ако статията ви е допаднала, ударете и 1 like & share!Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...