Search
Sunday 17 February 2019
  • :
  • :

Вкусна и богата на протеин закуска

ЗакускаЕто я и поредната статия, която ми беше изпратена от един от редовните посетители на сайта – Ники.
Ето какво ми пише той :

Здрасти Крис,отново съм аз Николай…
този път с малко по различна и целенасочена тема…пиша към теб.
Искам да разгледаш това предложение за статия и сам да прецениш – дали би желал да го добавиш към раздела си „Хранене“.
Целта ми е да споделя една закуска,която наскоро научих – до преди не бях опитвал подобен тип филийки. От продуктите съставляващи тази закуска мога да кажа, че е уникална както за качващите маса, така и за тези, които чистят. Друго характерно, е и че не съдържа голям процент мазнини.

Необходими Продукти

2 яйца
100-200гр. сирене
2-4 филийки хляб
Краставици, домати..(за овкусяване,може и кашкавал,но драстично скачат мазнинните проценти)

Време за приготвяне

15 минути.

Начин на приготвяне

Сиренето се натрошава и се смесва със яйцата(2бр).Бърка се до получаване на хомогенна смес.Препоръчително е да се бърка(и прибавя сирене) до получаване на ГЪСТА смес.Полученото се нанася върху филийките и се пече на фурна-(с горен нагревател).
Филийки се пекът до получаване на жълто-кафявеста коричка.За овкусяване допълнително след опичането се прибавят зеленчуци(препоръчвам ви доматите)

Уникален вкус,за кратко време-богато на протеин.Какво повече се желае?

Реших да ти предложа тази статия,защото сигурно доста като мен се чудят какво да си направят най-лесно и бързо за закуска преди училище – е,аз добавих тази рецепта към менюто си. Реших да предложа и на другите да я опитат.

Ако и вие имате предложение за статия, не се колебайте да ми пишете чрез контакт формата на сайта.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...