Search
Wednesday 21 August 2019
  • :
  • :

Загуба на сила докато чистите ???

Загуба на сила докато чиститеВ тази статия ще ви кажа няколко неща за силата когато сте в период на чистене (отслабване).

Предполагам, че всички които са имали период, в който са били с по-висок процент подкожни мазнини са усетили спад в силата когато са започнали да чистят. Това е напълно нормално.

Защо силата ми спада ?

Когато започнете да чистите количеството храна, което ще приемате ще бъде по-малко от това което сте приемали до този момент. Храната е гориво за тялото. По-малко гориво -> по-малко сила.

Освен това, вие задължително ще вкарате в програмата си и няколко кардио тренировки седмично. Те най-вероятно ще повлияят вашето възстановяване отрицателно и така вие по-трудно ще се възстановявате от тежките силови тренировки.

Извод

Въпреки, че силата ви ще спадне това ИЗОБЩО не означава, че губите мускулна маса !

Не бъдете глупави – веднага щом започнете да се храните с повече храна тя ще се върне !

Опитайте се да преодолеете егото си и факта, че преди сте работили с доста по-високи тежести ! Тежестта далеч не е най-важното нещо в тренировката ви !

А и защо ви е да бутате някакви огромни тежести, като след като си свалите блузата ще сте само и единствено дебел ?

Толкова от мен. Ако искате да кажете нещо – пишете ми един коментар под статията.Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...