Search
Wednesday 29 May 2024
  • :
  • :

Анаболни стероиди – Цялата истина

Анаболи анаболни стероиди

Анаболните стероиди са може би най-големия бич на времето, в което живеем. По моите лични наблюдения около 90% от младежите, които срещам в залата (15-22 годишни) след кратък период на чисти тренировки прибягват към забарнените препарати в търсене на по-бързият мускулен растеж и по-голямата сила. Това разбира се, е голяма грешка, която бива осъзнавана от тях след известен период на време, който може да достигне дори няколко години.

От НоваТВ пуснаха един страхотен репортаж, който смятам за напълно изчерпателен по темата, така че ще ви пусна едни линк за да може и вие да го изгледате – „РЕПОРТАЖА НА НОВАТВ

Ще се радвам да споделите мнението си по темата с коментар под статията!

 
Loading Facebook Comments ...

One thought on “Анаболни стероиди – Цялата истина

  1. Алек Димитров

    Нямам думи просто както каза човекът в видеото „Да се направиш як а всъщност да си въздух под налягане“.Даже мога да разкажа една исторя за един човек от моето село.Не знам колко време е приемал анаболи но след като ги е спрял в болницата са му казали че му остават 10 години живот а той е някаде на 20 години и се обадил на човека който му ги продал и го питал „абе кви анаболи си ми дал“ и тоя му казал аз се радвам да те чуя мислех че вече си умрял.Ем тва е предпочитам да си направя тяло което аз съм се старал за него а не с некви боклуци които като ги приема баба ми ще ме надживее.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *