Search
Tuesday 6 December 2022
 • :
 • :

Поредното мотивиращо видео

Кристиян Стаменов

 

Реших да пусна още едно мотивиращо видео. Надявам се да ви хареса и не забравяйте да давате палци на горе, да споделяте и да коментирате !

 

 

 

 

 

 

 
Loading Facebook Comments ...

10 thoughts on “Поредното мотивиращо видео

 1. Крис

  Хубаво че се занимаваш с бокс няма да си толкова дървен : )

  Reply
 2. Антидепресант

  Действаш ми демотивиращо. Не знам защо изобщо не се надъхвам за каквото и да било като те гледам. Почни да вземаш добавки защото явно няма да се получат нещата без тях. И да спиш в залата няма да мръднеш и сантиметър повече с тия мюсли и салати дето пердашиш. Така или иначе рекламираш разни фитнес зали и хранителни добавки, поне вземи един гейнър за 80-90лв. 4-5кг. да се налееш малко и да заприличаш малко на батка :)

  Reply
  1. lqla

   Отивай ти да се тъпчеш с добавки.Земи 5-10 вида и ни покажи какво животно ще станеш.И после след няколко години може и да не си сред нас.

   Reply
  2. lqla

   @Антидепресант отивай ти да се тъпчеш с добавки.Земи 5-10 вида и ни покажи какво животно ще станеш и сугурно даже и ще еволюираш :D.И после след няколко години може и да не си сред нас.

   Reply
 3. Крис

  Е кви комплексари сте …. взимайте си добавките… друго освен добавки не знаете 😉 … Всичко се постигна с яки тренировки и яко хранене :) Кристияне остави ги братле не им обръщай внимание на тия нека си говорят

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *