Search
Wednesday 13 November 2019
  • :
  • :

Стрийт фитнес програма

This post is also available in: English

27-arnold-schwarzenegger-dipsВ тази статия ще ви споделя една моя стрийт фитнес програма. Предназначена е за напреднали и среднонапреднали. Казва се „50“

От къде идва името „50“?

50 идва от бройката на повторенията, които ще трябва да направите ! Идеята на програмата е да направите 50 повторения за колкото се може по-кратък период от време. Във всяка серия правете най-голямата възможна бройка, без да мамите в изпълнението на упражнението. Идеята е да направите по 50 повторения от всяко от по долу описаните упражнения. Почивката между сериите трябва да бъде от 60 до 90 секунди.

 

Загрявка

След като загреете хубаво – 5 мин бавно тичане, лицеви опори от колене и цялостна  загрявка на горната част от тялото преминаваме към самата тренировка.

Тренировката

Започвате с набирания с широк хват. Подробна статия за тях

Трябва да се стараете да ги направите в колкото се може по-малко серий(за успях за 4),но както и да е.Стигнете ли 50 преминавате към следващото упражнение

Кофички

 


Отново правите 50, следвайки същата схема от по горе – в минимален брой серии

 

 

 

 

 

Набирания с подхват

Правите отново 50 – Подробна статия за тях

Сега идва реда на лицевите опори!

Отново – 50, като всяка серия изменяйте позицията на ръцете. Статия за лицеви опори

Последно упражнение:Вдигане на краката от вис

Отново 50 повторения!

Описание: Хващате се на лоста и повдигате краката си колкото е възможно повече, като задържате за 1 секунда в горната позиция.

 

 

 

 

 

 

Това беше една от моите стрийт фитнес програми, дано съм ви бил полезен ! Очаквам коментари !Казвам се Кристиян Стаменов, 20 годишен любител на спорта. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.


Loading Facebook Comments ...