Search
Friday 12 July 2024
 • :
 • :

Видове хора, които се срещат в залата

родната фитнес действителност

 

Доста дълго обмислях каква да бъде поредната статия в блога ми, докато не ми хрумна идеята да напиша няколко реда за различните видове ентусиасти, които най-често могат да бъдат видени в залата. Ще засегна само ‘ лошите ‘ черти на отделните персонажи, защото съм сигурен, че и на мястото, в което тренирате вие, тези хора могат да бъдат видени доста често.

Нежеланият треньор

Към този тип хора спадат тези, които постоянно оглеждат останалите и им обясняват как не правят нещо като хората. В повечето случай този тип хора се характеризират с НЕзавидни резултати, дънки с които клякат и още куп подобни неща, които не им правят чест..

Приятели, предполагам, че със съветите си искате да помогнете, но помнете, че мнение се дава ако е търсено, в противен случай няма нужда да си го споделяте!

Потен и гол

Не може да се отрече, че основната причина, поради която хората тренират е да изглеждат добре а и не виждам нищо лошо в това те да тренират голи(от кръста на горе айде..), но като сядате на уред, на който след вас сядат още 100 човека поне поставяйте тениската си отгоре му, че не е много приятно следващият след вас хубаво да се потопи в локвата пот, която сте оставили, нали?

Човека с колана

Предполагам, че колана има своето място в тренировките на доста от вас, но поне като приключите с тежките серии и смятате да правите набирания/помпички или нещо подобно, което в никакъв случай не изисква колан, оставете го на мястото му, няма нужда да се разхождате с него, това не е пояса на John Cena и не ви вдига в очите на хората.

Разхвърлящите

Това са хората, които явно са слепи и не могат да видят големия надпис на всяка стена гласящ ‘моля подреждайте тежестите’ или ‘моля не облягайте тежестите на стената’ . Не знам, толко ли е трудно като направят серия с дъмбелите да ги оставят пак на мястото им..?

 

Статията е написана въз основа на моите лични наблюдения. Всеки персонаж описан в нея има и своя real-life аналог, който не ми е направил добро впечатление. Силно се надявам у вас да не намирате сходни черти, с описаните от мен ‘колеги’. :)

Ако статията ви е допаднала, ударете и 1 like & share!
Loading Facebook Comments ...

8 thoughts on “Видове хора, които се срещат в залата

 1. Nedelchev

  Значи, има и едни други персонажи, батки с големи шкембаци и баници (ръце), колкото високи, толкова и широки.
  Тип охранители на чалготеки, с изключително глупаво изражение и вероятно без грам мозък в главата. Та, тия господа, о пардон, исках да кажа говеда! Са дошли с една едниствена цел, да вдигат колкото може повече желязо, и заедно с това да заглушат музикалното озвучение чрез крясъците, виковете и животинската си истерия! Толкова са нахални и нагли, че 5 пари не дават за спокойствието, нервите и слуха на останалите в залата!!

  Reply
 2. Velizar Velikov

  Браво за статията. Иначе вече май много рядко пускаш нови статии

  Reply
 3. Тоновеца

  Или тези, който без нужда хвърлят дъмбелите отвисоко или тряскат щангите, викат като луди и т.н.! Няма по-дразнещо от това пред тебе да се изтряска щанга с големи тежести!

  Reply
 4. Г.Йорданов

  Аз съм забелязал и хора, които дойдат, вдигнат 5 пъти дъмбела и започват да си ровят в телефона..

  Reply
 5. Atanasov

  Аз съм забелязвал правят флайс 1 серия и си стягат корема пред огледалото и казват “много се напомпи тая преса , направо гръмба “ 😀 😀

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *